Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
.

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης, αναφερόμενος για μια ακόμη φορά στην ανικανότητα της απερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, όπως και πάλι προέκυψε από την επανέκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δήλωσε :

«Ουδέποτε στο παρελθόν και με οποιαδήποτε κυβέρνηση συνέβη το φετινό μπάχαλο, με τις διαρροές των θεμάτων (σύλληψη καθηγητού φροντιστηρίου), παράνομη επαναβαθμολόγηση γραπτών στη Θεσσαλονίκη  και αποκορύφωμα την επανέκδοση των αποτελεσμάτων.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία και την αγανάκτηση των μαθητών και των οικογενειών τους, που πήραν μέρος στις φετινές εξετάσεις και τους εύχομαι υπομονή για να ξεπεράσουν το πρόβλημα που τους δημιούργησε η αδιαφορία, η ανευθυνότητα και η ασυνέπεια των κυβερνώντων.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ως αυριανοί επιστήμονες να εργασθούν στον τομές τους παραγωγικά και υπεύθυνα για να βοηθήσουν την Ελλάδα που έχει μεγάλη ανάγκη από νέες, φρέσκιες ιδέες και νέους ανθρώπους».